voordeelpakket unicorn

voordeelpakket unicorn



€ 5,95
€ 5,36 10 korting%



€ 5,50
€ 4,95 10 korting%



€ 6,95
€ 6,26 10 korting%




  1. This product is not available at this time.



€ 5,95
€ 5,36 10 korting%




  1. This product is not available at this time.

Een productonderdeel is niet langer beschikbaar. Dit pakket kan niet verkocht worden.

Pack description

Voordeelpakket unicorn

Ontdek het all-in-one feestpakket voor een eenhoornfeestje met wow-factor! In deze feestbox vind je alles terug om je huis of feestlocatie partyproof te maken. Met deze box zorg je gegarandeerd voor pretoogjes bij jouw unicorn kinderfeestje! En met een mooie korting voor jou als je de feestgoodies aankoopt als voordeelpakket in plaats van los.

Hoe werkt een feestpakket?

Wij deden het denkwerk voor je en stelden leuke feestpakketten samen in diverse thema's! Zo heb jij alles spulletjes in huis om voor pretoogjes te zorgen. Een feestpakket gebruik je voor je eigen feestje of je stuurt het op naar iemand die je blij wilt maken. Pretoogjes gegarandeerd! Onderaan staat een opsomming van welke artikelen het pakket juist bevat. Is er iets uit stock, kan je de items ook los bestellen.

Is dit feestpakket een verrassing voor een jarige? Wil je graag dat wij het doosje voorzien van confetti en een kaartje voor een WOW bij het openmaken? Schrijf dit dan bij bij de opmerkingen, wij zorgen graag voor pretoogjes! Laat ons weten hoe oud de jarige is, noteer eventueel een boodschapje bij de opmerkingen en laat uiteraard hun adres achter bij leveradres. 

Pack content

folieballon unicorn


Deze prachtige folieballon in de vorm van een unicorn is superschatting. De ballon meet 90x73cm.

Let altijd op want te hard opgeblazen ballonnen kunnen springen. Deze kan je vullen met helium maar je kan hem ook verwerken in een ballonslinger of ophangen.

Aantal: 1 stuk

tattooset unicorn

phototbooth unicorn goudfolie


Niet te missen op jouw unicorn party: deze photo booth set! Maak de gekste foto's met deze originele photobooth props in eenhoorn thema. Ontdek ook de bijhorende producten uit ons unicorn thema.

Aantal: 8 stuks

6 hoedjes unicorn


Samen verkleden op je eenhoornfeestje kan met deze leuke maskers. Afgewerkt met een elastiekje: 6 maskers in verschillende kleuren.

5 ballonnen unicorn pastel


Werk je unicorn feestje helemaal af met deze set van 5 doorzichtige ballonnen met kleurrijke prints. Pretoogjes gegarandeerd! Gebruik ze als trosje ballonnen apart of voeg toe aan een ballonslinger naar keuze om je thema door te trekken. Vervaardigd van bio-afbreekbaar latex. Kan opgeblazen worden met helium.

Aantal: 5 latex ballonnen met print

Afmetingen: 12 inch - normaal formaat

8 bordjes unicorn goudfolie


Maak je unicorn feestje compleet met deze set van 8 bordjes in de vorm van een unicorn. Afgewerkt met goudfolie voor een extra wow-factor. Ontdek ook de bijhorende feestspullen om je unicorn feestje compleet te maken.

Aantal: 8 bordjes

Afmetingen: 21,5 x 23cm

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Nieuwe account registreren

Heb je al een account?
Log anders in Stel je wachtwoord opnieuw in Wachtwoord opnieuw instellen